در این قسمت گزارش های مختلفی به شما داده می شود که مربوط به سرعت صفحات سایتتان میباشد. همچنین ریسپانسیو بودن و نبودن صفحات سایتتان نیز در این قسمت بررسی میشود. پس از طراحی سایت آژانس مسافرتی می توانید به این بخش مراجعه کنید و سرعت صفحات سایت خود را تست کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا با بخشهای مختلف این قسمت آشنا شوید. همچنین می توانید برای مطالعه ی بخش های قبلی از لینک موجود در آخر مقاله استفاده کنید تا بخش های دیگر سرچ کنسول را آموزش ببینید.
یکی از بخشهای گوگل سرچ کنسول مربوط به سرعت صفحات سایت است. شما پس از طراحی سایت آژانس مسافرتی و هواپیمایی پس از آنکه سرچ کنسول را به سایت خود متصل کنید، پس از گذشت چندین هفته دیتا هایی به شما داده خواهد شد که این دیتاها میتواند به شما بسیار کمک کند. تا مدام سایت خود را نسبت به رقیبان بهینه تر کنید و بتوانید در نتایج گوگل ارتقا پیدا کنید. همانطور که در انتهای مقاله ی قبل در مورد این قسمت توضیح دادیم، در این قسمت بر اساس سرعت واقعی لودی که کاربران هنگام باز کردن سایت شما تجربه میکنند، گزارشی تهیه میشود. یکی از نکاتی که بسیار مهم است این است که اگر در سایت شما Bounce rate یا همان نرخ پرش پس از طراحی سایت آژانس مسافرتی و هواپیمایی زیاد است، یکی از دلایل آن میتواند کندی سایت باشد. حتماً باید سایت خود را چک کنید تا ببینید از نظر سرعت دچار مشکل می باشد یا خیر.
برای بررسی این موضوع میتوانید به این قسمت سرچ کنسول مراجعه نمایید. باید این را بدانید که هرچه سرعت صفحات شما بیشتر باشد کاربران بیشتر در سایت شما می چرخند و صفحات بیشتری از سایت شما را بازدید میکنند. در نتیجه نرخ پرش شما کاهش پیدا میکند. به صورت نرمال باید بین یک تا سه ثانیه صفحات سایت شما برای کاربران باز شود. در صورتیکه مدت زمان بالا آمدن صفحات سایت از یک ثانیه به سه ثانیه تغییر کند، معمولاً ۳۲ درصد نرخ پرش افزایش پیدا میکند. اگر این زمان به شش ثانیه برسد نرخ پرش به شکل متوسط ۱۰۶ درصد افزایش پیدا میکند. که این خود رقم قابل توجهی است. در نتیجه طراحی سایت آژانس مسافرتی و هواپیمایی شما تا حد زیادی با شکست مواجه می شود. چرا که دیگر از نظر گوگل سرعت سایت شما مناسب نمیباشد و وب سایت شما برای کاربران بهینه نمی باشد. در نتیجه سایت شما در نتایج گوگل به مرور زمان افت خواهد کرد.
سرچ کنسول از طریق Chrome User Experience Report سرعت صفحات سایت شما را بررسی کرده و آنها را جمع آوری می کند. این کار برای تمام سایت ها انجام می شود. فارغ از اینکه سرچ کنسول را نصب کرده باشند یا خیر. اما این گزارش ها فقط برای سایت هایی نمایش داده میشود که سرچ کنسول دارند. اگر به تازگی سرچ کنسول را نصب کرده اید، اگر سایت شما ورودی های زیادی توسط کاربران داشته باشد، حتی پس از گذشت چند روز می توانید این گزارش ها را مشاهده کنید.
در این گزارش معیارهایی وجود دارد که در ادامه به توضیح آن ها می پردازیم.
FCP در واقع به مدت زمانی اشاره دارد که کاربر یک url را به مرورگر خود درخواست میدهد تا زمانیکه مرورگر اولین المان را رندر کند.
Agg FCP در واقع میانگینی از ۷۵ درصد FCP کاربران را برای یک url از یک URL Group خاص را نشان می دهد. هنگام طراحی سایت آژانس مسافرتی و هواپیمایی این بخش نیز میتواند به شما کمک بسیاری بکند.
FID به مدت زمانی است که کاربر بر روی یک لینک موجود در یک صفحه کلیک کرده و تا زمانیکه مرورگر به آن درخواست، جواب دهد گفته می شود.
Agg FID بیانگر کمترین FID برای ۹۵ درصد از کاربران یک url از یک URL Group است.
حال که معنی هر یک از این معیارها را متوجه شدید باید بدانید که در گزارش Core Web vitals سرچ کنسول صفحاتی که از نظر گوگل سرعت مناسبی ندارند، به عنوان یک URL groups در این قسمت نمایش داده می شوند.
زمانیکه به این قسمت از گوگل سرچ کنسول مراجعه می کنید مشاهده خواهید کرد که گزارش Core Web Vitals برای دو نسخه ی موبایل و دسکتاپ متفاوت است. در صورتیکه در قسمت چپ، موبایل نوشته شده باشد، سرعت صفحات را در نسخه ی موبایل مشاهده خواهید کرد. رنگ قرمز در نمودار نشان دهنده ی کند بودن آن تعداد صفحات است. رنگ زرد نشان دهنده ی سرعت متوسط باز شدن صفحات می باشد. در صورتیکه صفحاتی از سایت شما با سرعت مناسب برای کاربران باز شوند هنگام طراحی سایت آژانس مسافرتی در این قسمت تعداد آن صفحات به رنگ سبز در نمودار برای شما نمایش داده می شود. در سمت راست بخشی با نام OPEN REPORT وجود دارد که با کلیک بر روی آن می توانید جزئیات را مشاهده کنید.
زمانی که روی OPEN REPORT کلیک کنید، مشکلات صفحات به تفکیک به شما نمایش داده می شوند. در این قسمت تعداد URL هایی که به کندی و به طور متوسط باز می شوند، به شما نمایش داده می شود.
دلایل مختلفی وجود دارد که باعث کند شدن سرعت صفحات سایت شما میشود. یکی از آن دلایل میتواند بهینه نبودن کدها، بهینه نبودن تصاویر و تعداد زیاد فایل ها در یک صفحه باشد. از طرفی عدم استفاده از کش سمت کاربر و کش سمت سرور نیز میتواند یکی دیگر از دلایل کندی صفحات باشد. برای رفع مشکل سرعت سایت تان می توانید با یک متخصص طراح سایت مشورت کنید. همچنین می توانید از ابزار های Google PageSpeed Insights و Google Lighthouse نیز استفاده کنید.
در مقاله ی قبل به آموزش بخشی از گوگل سرچ کنسول پرداخته ایم برای مطالعه بر روی لینک کلیک کنید.
برای ارتباط با ما می توانید از راه های زیر استفاده کنید:
1) استفاده از چت آنلاین که کارشناسان ما هر روز از ساعت 7الی 19 آماده پاسخ گویی به سوالات شما خواهند بود.
2) از طریق شماره تماس 09051081945 برای سفارش کار و یا ارتباط با واحد فروش.
3) ارسال پیشنهادات و انتقادات از طریق آدرس ایمیل.